Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Πώς να γίνει το blog σας απαγορευμένο...

Τελικά όσα blogs μου αρέσουν και είναι έξω από τα συνηθισμένα είναι απαγορευμένα. Μα θέλω να τους μοιάσω…. τι πρέπει άραγε να κάνω? Παρακολουθώντας τις αναρτήσεις τους κατέληξα στο εξής συμπέρασμα:
1. Πρέπει να τα βάζω με ήσσονος σημασίας πολιτικούς (όχι πρωθυπουργό και υπουργούς, αλλά με κανένα δήμαρχο, βουλευτίσκο, κομματάρχη κ.λπ. γιατί αυτοί οι πολιτικάντηδες είναι που κάνουν συνήθως κατάχρηση εξουσίας)
2. Πρέπει να αναφέρομαι στη χριστιανική εκκλησία και το παπαδαριό ως εφραίμηδες, μιζαδόρους, αγιογδύτες, ιουδαιοχριστιανούς, πιστούς του γιαχβέ (και αυτό διότι όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι απλούστατα ελαφρείς… μπροστά σε ό,τι τους αξίζει)
3. Πρέπει να γράφω έξω από τα δόντια για το φετιχιστικό σεξ στο οποίο μας υποβάλλει το κράτος (τυχαίνει αρκετοί να μην το απολαμβάνουμε).
4. Πρέπει να φωνάζω ότι η Παιδεία μας είναι ένας θάλαμος λοβοτομής και τα ΑΕΙ μαγαζάκια και παραρτήματα των βουλευτικών και υπουργικών γραφείων (ήθελα να πω ότι ο χώρος της Παιδείας είναι ένας…οίκος ανοχής που βολεύονται δευτερο-τριτο-τεταρτο-ξάδερφα και άπειρα κουμπαράκια)
5. Πρέπει να λέω ΝΟ στους αμερικάνους και να υποδεικνύω τις συνωμοσίες των απανταχού μασόνων και εβραίων εναντίον της χώρας μου καθώς και εναντίον της ανρθωπότητας
6. Πρέπει να βγω στους δρόμους ανεμίζοντας μια Παλαιστινιακή μαντίλα
7. Πρέπει να αναδεικνύω την απεργία πείνας του Τενέζου
8. Πρέπει να βάζω γυμνούς κορίτσαρους πρωί πρωί ( εδώ που τα λέμε μακελάρη οι κάποιας ηλικίας θα πάθουν κανένα εγκεφαλικό…δεν το λέω για μένα αλλά για το φουκαριάρη τον πατέρα μου)
9. Πρέπει να μιλάω για ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι μόνο κράτος και πολιτεία (γιατί απλούστατα αν πω πατρίδα θα με πάρουν για χρυσαυγίτισσα τουλάχιστον)
10. Πρέπει να μην ξεχνάω τα σκάνδαλα μπροστά σε κρατικές προβοκάτσιες και μαζικό αντιπερισπασμό. (Siemens, ΟΤΕ, Βατοπέδι)
11. Πρέπει να βλέπω την επικαιρότητα με χιούμορ και όχι με το δικό τους μίζερο και καταστροφολογικό τρόπο….
Δηλαδή, ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ-ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ-ΝΑ ΚΡΙΝΩ-ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ (και επ’ ουδενί ανέραστη)
…και σκέφτομαι η μωρά… αν κάνω αυτά δεν είναι καλό? Οπότε γιατί να βάζουν άλλους ιστολόγους στα απαγορευμένα???
Απάντηση δε βρίσκω καμιά…και δεν είμαι ξανθιά…ίσως μόνο πρόωρο Αλτςχάιμερ…
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: