Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Από την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω????

Δεν άντεξα μετά την πολιτισμένη τηλεοπτική αμυαλο-κοκορομαχία...τόσες και τέτοιες σκέψεις να μην τις μοιραστώ? Τι πρωτοθαύμασα? Κορμοστασιές τσολιάδων, ετοιμολογία ρητόρων, σοβαροφάνεια νηπίων... Και φυσικά άλλη μια φορά δόξασα το δικομματισμό που γεμίζει την οθόνη μου με τα ατέλειωτα αμπελοφιλοσοφημένα μπλα μπλα... Άστε τα κομματικά επιτελεία να ψάχνουν τον κερδισμένο. Αυτός σίγουρα είναι ο δικομματισμός και τα δοξασμένα διλήμματα και αδιέξοδα.
Δηλαδή κύριοι πολιτικοί μονομάχοι, μόνο εσείς έχετε να προσφέρετε τη λύση στον Ελληνικό λαο? Γιατί από τους παππούδες σας μέχρι και σήμερα το σόι σας δε φάνηκε να μπορεί να οδηγεί έξω από τα αδιέξοδα, αντίθετα οδηγούν από τη μια δικτατορία στην κοινοβουλευτική δικτατορία κι από τη χρεωκοπία στη διαφθορά. Μα πιστεύω το χειρότερο που αποκόμισα από το debate ήταν το κοινό ξεπούλημα της ονομασίας των Σκοπίων... Η μοναδική διαφορά : ο ένας άλλαξε το μότο του κόμματος από Αλλαγή σε Ελπίδα και Όραμα και ο άλλος το γύρισε σε ταπεινό ρεαλισμό.
Αλίμονο να είναι αυτή η μόνη επιλογή μας για το μέλλον της χώρας, που έτσι κι αλλιώς τα παπαγαλάκια της καταστροφολογίας το θεωρούν δυσοίωνο... Υπάρχει δρόμος που θα μας βγάλει από τα εθνικά αδιέξοδα και τις υπερατλαντικές ή γειτονικές σφαλιάρες... Υπάρχει δρόμος που προασπίζει το συμφέρον του λαού. Υπάρχουν σίγουρα και μικρά κόμματα που οφείλουμε σα δημοκρατική κοινωνία να τους δώσουμε το δικάιωμα να εκπροσωπηθούν στην εθνική βουλή.
Κι ο δρόμος αυτός είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός....αλλά ακπροσωπείται άραγε επάξια από κάποιο κόμμα??? Ή τον εθνικιστικό χώρο τον καπηλεύονται μονίμως ανάξιοι της ιδεολογίας??? Τόσο μάλιστα που να κάνουν απωθητική την ιδεολογία????
..............Αποφάσισα............... ή ένα από τελευταία καλοκαιρινά μπάνια μου στις 4 Οκτωβρίου ή επιτέλους ψήφος ιδεολογική και όχι βεβιασμένη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: