Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Εμείς μήνυμα στείλαμε, αλλά είχαν το κινητό...κλειστό!

Με γεμάτες τις μπαταρίες μας προεκλογικά, αρματωμένοι με επιχειρήματα και λοιπά συνειδησιακά φισεκλίκια προσήλθαμε στις κάπλες. Όσοι τέλος παντων...Περιμέναμε υπομονετικά τον τοκετό των αποτελεσμάτων παρά τις συστολοδιαστολές των exit polls και εκεί που ήμασταν έτοιμοι να δεχτούμε τα συχαρίκια, μας προέκυψαν πολλοί γιατροί που διαφωνούσαν αν τελικά το παιδί είναι αγόρι ή κορίτσι. ΚΑι για να γίνω κατανοητή οι δικολαβικά ομιλούντες πολιτικοί έδιναν ο καθένας τη δική του ερμηνεία. Έχασε η ΝΔ ή απλά έλαβε ηχηρό κόλαφο? Κέρδισε το ΠΑΣΟΚ και είναι πια πρωθυπουργός ο ΓΑΠ? Ποιού κόμματος είναι τελικά τα αρχικά ΑΠΟΧΗ?

Ωσπου ο κουρασμένος από το προεκλογικό playstation πρωθυπουργός αποφάσισε πως δεν τον αποδοκίμασε ο λαός, αλλά του έστειλαν μήνυμα από τις παραλίες πως στο μέλλον θα χάσει αν δε μάθει να παίζει σωστά. Ενθουσιασμένος και ανακουφισμένος φόρεσε τις σαγιονάρες του, ξανακάθισε μπροστά στο παιχνίδι του και μουρμούρισε πως όλα θα διορθωθούν με μεταρρυθμίσεις. ALAAAAAAAARM!!!!! Μεταρρυθμίσεις??? Μα είναι το password για το επόμενο επίπεδο του παιχνιδιού...

Σημαντική λεπτομέρεια: την Κυριακή όλοι οι ενδιαφερόμενοι είχαν το κινητό κλειστό...και τελικά το μήνυμα δεν έχει ακόμα παραδοθεί !


2 σχόλια:

Prince Of The City είπε...

"ALAAAAAAAAAAARM" εκ των Ναζί του Commandos????
:))

cloudconnected_2009 είπε...

βεβαίως βεβαίως....:)