Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Οι εγκρατειολάγνοι της καρπαζιάς εναντίον "ακραίων πολεμοχαρών"

Σταχυολογώ από σχετικό άρθρο

Κάποιοι θα πουν πως ορισμένοι bloggers απερίσκεπτοι και κάποιοι κουραδόμαγκες της δεκάρας, εύκολα και ανέξοδα προτρέπουν την Ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει μια πιο δυναμική στάση στο Αιγαίο απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

"Εύκολο να το λες (θα πουν). Δύσκολο όμως να το κάνεις αν έχεις επιφορτισθεί στους ώμους σου τις τύχες ενός ολόκληρου λαού. "

"Δύσκολο ν αποφασίσεις να βάλεις αυτό το λαό σε επικίνδυνες και απρόβλεπτες περιπέτειες."

ΣΩΣΤΟΟΟ ! ! !

Το να αποφασίσουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα έχει κόστος.
Το να καθόμαστε στη γωνιά υποτακτικοί και προσκυνημένοι καρπαζοεισπράκτορες της Άγκυρας δεν έχει κόστος?


Ας δούμε τι λένε τα νούμερα:
- 18.615 ώρες πτήσεων αναχαίτισης
- Πάνω από 280 εκατομμύρια ευρώ πτητικό κόστος
- Νεκροί πιλότοι στα περιβόητα «ατυχήματα».
- Κλονισμένη εθνική υπόσταση και περηφάνια.
- Γκρίζο και αμφισβητούμενο το μισό Αιγαίο.
- Προκλητικός περιορισμός της εθνικής δυνατότητας αξιοποίησης του φυσικού του ενεργειακού και όχι μόνο πλούτου προφανώς μέσα στα όρια της Ελληνικής επικράτειας

«Ναι αλλά ...; (επιμένουν οι βαθυστόχαστοι εγκρατειολάγνοι της καρπαζιάς) ...; δεν θέσαμε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Δεν βάλαμε τη χώρα σε πολεμική περιπέτεια. Έχουμε ειρήνη και προσβλέπουμε σε ανάπτυξη κλπ κλπ κλπ κουραφεξαλολογία. Αν είχατε εσείς στα χέρια σας το τιμόνι αυτής της χώρας θα παίρνατε αυτό το ρίσκο?»

Καμία περισυλλογή και καμία ευθύνη δε σας υποχρέωσε να κάνετε αυτά αλλά και δεκάδες άλλα που υπονόμευσαν δραστικά την εθνική μας αξιοπρέπεια.

1. Ποια άλλη χώρα στον κόσμο θα ανεχόταν να έχουν κάνει ξέφραγο αμπέλι την εθνική της κυριαρχία τα τούρκικα μαχητικά??? ΚΑΜΙΑ ...;

2. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θα έκανε η Τουρκία αν ένα Ελληνικό μαχητικό παραβίαζε έστω και μία φορά τον εθνικό της εναέριο χώρο???

3. ποιόν θα πείσετε αύριο στη διεθνή κοινότητα και για τα δίκια ποιάς χώρας όταν μήνες και χρόνια έχετε επιτρέψει οι παραβιάσεις των τούρκων να αποτελούν πλέον καθεστώς ενδεχομένως και ...; «κεκτημένο» των άσπονδων γειτόνων μας???

4. μπήκατε ποτέ στη λογική των Τούρκων προκειμένου να κατανοήσετε ποιόν απώτερο σχεδιασμό υπηρετεί η συγκεκριμένη τους τακτική για να αντιληφθείτε ποια θα έπρεπε να ήταν η εκ μέρους της Ελλάδας ενδεδειγμένη αντίδραση???

5. και τέλος ...; Ποιος σας είπε ότι θα αποφύγετε τελικά αυτό που υποτίθεται ότι φοβάστε όταν ήδη η τουρκική αεροπορία συγκεντρώνει αεροπορικές δυνάμεις στα κοντινά στο Αιγαίο αεροδρόμια???

Το σίγουρο είναι πως αν συνεχίσετε αυτή τη μίζερη και ενδοτική τακτική, κοντολογίς θα παραδώσετε τη χώρα παροπλισμένη κυρίως από την περηφάνια της, βορά στα αλλότρια σχέδια που κάνουν τους δικούς τους προγραμματισμούς για τα αυριανά Βαλκάνια.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: