Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Τα φτωχά μυαλά κι επιχειρήματα των "αντιρατσιστών"

Σέρφαρα στα blogs που παρακολουθώ και βρήκα ένα του Αθηναίου. Συγκεκριμένα αυτό

Κάποια στιγμή βαρέθηκα να απαντάω σε επιχειρήματα που από μόνα τους ήταν καταδικασμένα να πέσουν στο κενό, και ευτυχώς που ανέλαβε άλλος, γιατί θα έτρωγα όλη τη μέρα να εξηγώ τα αυτονόητα..
Το κακό είναι ότι ο "άλλος" έβαλε δύσκολες λέξεις στον "ιδεολόγο" υποστηρικτή των "προσφύγων".. και πολύ φοβάμαι ότι οι ερωτήσεις του πήγαν άδικα..


©licka είπε:
Oι "πρόσφυγες" δεν είναι έτσι..
Ο παππούς μου (γεννημένος το 1898) υπηρέτησε στη Σμύρνη το '22 και μου είπε χαρακτηριστικά "οι γυναίκες, σου δίνανε τη βέρα τους για να σώσεις το παιδί τους. Δεν είχαν τίποτα άλλο"..


Αθηναίος είπε...
Tην ίδια χρονιά γεννήθηκε και ο δικός μου ο παππούς στο Αϊβαλί της Μ.Ασίας και έχω τις ίδιες αφηγήσεις από αυτόν.Γι αυτό και οι σημερινοί με το έτσι θέλω φιλοξενούμενοί μας δεν λέγονται πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες.


Ανώνυμος είπε...
Vevea, oi Ellines otan einai ekso einai panagies, tromeroi, emploutizoun tis xores opou zoun.... Alla ean erthei kapoios ksenos edo automata einai vromiaris, kleftis kai viastis... Den sas adiko gia to pos skefteste giati den ftaite eseis, alla i poutana i zoi pou sas anagkase na min spudasete tipota kai na meinete sto perithorio ton ekselikseon! Ksekollate, den sas ftaiei kanenas metanastis, to mikro sas to kefali ta ftaiei..


©licka είπε...
Ανώνυμε τα θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουνε; θα συγκρίνω αυτούς που έρχονται εδώ και δηλώνουν πρόσφυγες επειδή δεν έχουν κανένα έγγραφο να πιστοποιεί την ταυτότητά τους, υποβιβάζοντας περιοχές ολόκληρες, με τη μάνα μου που έβγαλε βίζα και πέρασε από γιατρούς για να πάει να δουλέψει στη Γερμανία, επειδή μάλιστα η Γερμανία είχε ζητήσει εργατικό δυναμικο;Όσο για την πουτάνα τη ζωή, εμένα με ανάγκασε να αποκτήσω 4 πτυχία ενώ δούλευα ταυτόχρονα. Εσύ πως μορφώθηκες έτσι; Γράφεις greeklish και επιχειρείς να μας την πεις και περί μορφώσεως;Να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά, γιατί παίζει και να σου απαντήσει κάποιος..Άντε μπράβο "υδροκέφαλε".. ;-)...

συνέχεια εδώ


Greekalert

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fasistaki eskases myti

cloudconnected_2009 είπε...

Λιγη πρωτοτυπια δε βλαπτει χαφιέ