Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

Κ. Καρχιμάκη...αυτό είναι Ελλάδα??? Παραλήρημα βλακείας....


«Πρέπει όλοι να αποκτήσουμε μια εθνική, πατριωτική, συνείδηση. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε για έναν καφέ που κάνει τρία ευρώ και να αφήνουμε δύο ευρώ πουρμπουάρ» .....Μιχάλης Καρχιμάκης (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, στον ρ/σ Θέμα 98,9)Ήμαρτον Κύριε! Κάποιοι έχουν μπερδέψει τον πλάτανο με το γκαζόν. Πράσινο το ένα , πράσινο και το άλλο, σκέφτονται ...;.
Η εθνική και πατριωτική συνείδηση βιάζεται ασυστόλως και κατ` εξακολούθηση .Πρόκειται για ένα βλακώδες, αισχρό και προσβλητικό παραλήρημα, απέναντι στο οποίο το μόνο που ταιριάζει σ' έναν υπεύθυνο λαό και ένα υπεύθυνο κράτος είναι η απόλυτη περιφρόνηση.

Η ιδέα της Πατρίδας και του Έθνους δεν είναι κάτι που συσχετίζεται με το χρήμα. Αυτή η θεώρηση ανήκει μοναχά σ` όσους έχουν για Θεό το Χρήμα ( και την Πατρίδα «άμα λάχει» την πουλάν).

Τελικά καθημερινά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κοινωνία μας δεν ανέδειξε ηγέτες στις τελευταίες εκλογές , αλλά λαϊκούς γυρολόγους.
Αρλεκίνους πολιτικάντηδες που έχουν μπερδέψει την Δημοκρατία με την οχλαγωγία, ευαγγελίζονται την συναίνεση και εννοούν την απραξία, αναφέρονται στον διάλογο και εννοούν το μικροπολιτικό παζάρι.

Μα πάνω απ΄ όλα προσπαθούν ηθελημένα και σχεδιασμένα να ευτελίσουν και να διαστρεβλώσουν αυτό που πραγματικά φοβούνται. Αυτό που τρέμουν ότι θα σταθεί το μέγιστο εμπόδιο στα σχέδια τους. Την Εθνική και Πατριωτική συνείδηση των Ελλήνων!
ΠΗΓΗ

Υ.Γ. Σύμφωνα με τον εθνικό μας λασπολόγο και καλύτερο μαθητή του καθηγητή Λαλιώτη, είναι αντι-πατριωτικό να πληρώνεις ακριβά τον καφέ αλλά είναι πατριωτικό να δίνεις την Ελληνική ιθαγένεια σε ισλαμιστές Αφγανούς, Πακιστανούς, Σουδανούς, Ιρακινούς και Αλβανούς. Σε λίγο θα μας πούν ότι είναι αντιπατριωτικό να τρώμε σπάλα-μπριζόλα στις ταβέρνες στα Καλύβια αλλά είναι πατριωτικό να γεμίσουν οι πόλεις μας με τζαμιά και ιμάμηδες, που θα καλούν με μεγάφωνα τους νεο- Έλληνες στην πρωϊνή τους προσευχή.

2 σχόλια:

γαμώσταυρος είπε...

Αρτέμης Μάτσας
"...οι Γερμανοί, είναι φίλοι μας..."

Σταύρος Γ@μάτος
"...οι μπάτσοι, είναι φίλοι μας"

stavrosx1 είπε...

... ε, μην μολυνθεί και το αίμα μας ...
... έρρωσο ...