Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Το ΛΕΞΙΚΟ της Νεοταξικής Διεθνιστικής Αριστεράς & Διεθνούς Σοσιαλιστικής...!!!


Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει γιά τη νέα έκδοση της "Αντιεθνικιστικής-Αντιμιλιταριστικής Κίνησης Πήλιος Γούσης", σε συνεργασία με τον "Ιό" της Ελευθεροτυπίας, τη νεολαία Συνασπισμού, το Indy.gr, τους Οικολόγους-Πράσινους και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις (μπλιαχ!). Πρόκειται γιά το Νέο, πλήρως ενημερωμένο, ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, και Σοσιαλιστικής Διεθνούς, των εκδόσεων "Εφιάλτης" (Τσαμαδού 13, Εξάρχεια) :

ΦΑΣΙΣΤΑΣ: ουσ. "ο φασίστας, η φασίστρια, το φασιστάκι ή φασιστόπουλο".
1. Όποιος υποστηρίζει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα σε Μακεδονία, Θράκη, Κύπρο, Αιγαίο, 2. Αυτός που δεν χωνεύει τους κουκουλοφόρους και όσους καίνε και σπάνε τις περιουσίες άλλων, 3. Όποιος κάνει αναφορά σε Ορθοδοξία ή Αρχαία Ελλάδα χωρίς να τις κατακρίνει, 4. Αυτός που δεν στηρίζει φανατικά το Athens Gay Pride, τις αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις και τις συνάξεις των αναρχικών ομάδων, 5. Αυτός που διαφωνεί με όσα λένε και γράφουν τα προοδευτικά blogs, ο "Ιός", ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ο ANemos, το Jungle-Report, το Indymedia κ.α., 6. Όποιος υψώνει με θαυμασμό και αγάπη την ελληνική σημαία, 7. Όποιος αποκαλεί εαυτόν "πατριώτη", 8. Όποιος πιστεύει ότι το "Indymedia" δεν πρέπει να βρίσκεται υπό τη σκέπη του πανεπιστημιακού Ασύλου.


ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ: ουσ. "ο ρατσιστής, η ρατσίστρια, το ρατσιστάκι ή ρατσιστόπουλο".
Αυτός που δεν πιστεύει στην χωρίς όρια Πολυπολιτισμικότητα των κοινωνιών, 2. Όποιος θεωρεί ότι η λαθρομετανάστευση πρέπει να ελέγχεται από το κράτος, 3. Αυτός που ισχυρίζεται ότι κινδυνεύει μετά τις 11 το βράδυ στις περιοχές Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, Ομόνοιας, οδού Αθηνάς και στα πέριξ του Βαρδάρη, 4. Όποιος πιστεύει ότι μιά χώρα 10 εκατομμυρίων δε μπορεί να χωρέσει 15 εκατομμύρια απελπισμένους και πεινασμένους ασιάτες ή αφρικανούς, 5. Όποιος θεωρεί ότι οι Μακεδόνες (Makedonski) του Γκρούεφσκι είναι σλαβικής καταγωγής και ουδεμία σχέση έχουν με τον πολιτισμό της αρχαίας Μακεδονίας, 6. Όποιος πιστεύει ότι αυτά που γράφουν ο Π.Χατζηστεφάνου, ο Γ.Βαλλιανάτος και οι λοιποί "φιλόσοφοι" είναι ελλεινές ηλιθιότητες.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: ουσ. "ο εθνικιστής, η εθνικίστρια, το εθνικιστόπουλο".
1. Αυτός που λέει ότι στην Κύπρο υπάρχει τουρκική στρατιωτική κατοχή, 2. Αυτός που πιστεύει ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι ελληνικό και όχι σλαβικό, 3. Όποιος πιστεύει ότι η σφαγή της Σμύρνης το '22 δεν ήταν "συνωστισμός" αλλά βάρβαρη καταστροφή, 4. Αυτός που θεωρεί ότι η Αλβανία πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, 5. Όποιος δε δηλώνει ψηφοφόρος-υποστηρικτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή κάποιου άλλου κόμματος της Νεοταξικής διεθνιστικής Αριστεράς, 6. Αυτός που αναφέρεται θετικά στις ελληνικές εθνικές επετείους (25η Μαρτίου, 28η Οκτωβρίου) και δε ζητά την κατάργηση τους, 7. Όποιος είναι σκεπτικός γιά την ελληνοτουρκική "φιλία" με το κατεστημένο της Άγκυρας.

Σημείωσις: Κατά την έλλειψη επιχειρημάτων όταν ερχόμαστε σε ιδεολογικο-πολιτική αντιπαράθεση με την "άλλη πλευρά", προσπαθούμε να βάζουμε σε κάθε πρόταση μας, τις τρείς αυτές λέξεις. π.χ. "Είσαι φασίστας!", "Τι ρατσιστικά είναι αυτά που λες;", "Κωλοεθνικιστή!". Έτσι μπορούμε να βγαίνουμε εύκολα από τη δύσκολη θέση χωρίς να χρειάζεται να ιδρώσουμε.

Να χαιρόμαστε τον πολιτισμό τους.......


http://dikamaspaidia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: