Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Θυμούνται πολλοί την Οριάνα Φαλάτσι…

Οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ θέλουν να χρησιμοποιήσουν (γιατί απέτυχαν αλλιώς) ως πολιορκητικό κριό για να αλώσουν τα τείχη του εθνικού κορμού, τους μετανάστες. Και δη τους μουσουλμάνους, οι οποίοι μισούν παθολογικά τη Δύση. Τώρα, τους δίνουν ψήφο…

Και μας λέει η Φαλάτσι στο βιβλίο της «Οργή και Περηφάνια» (Γκοβόστης, Αθήνα 2003: «Ο πολιτισμός μας θα εξαφανιστεί και θα καταλήξουμε να έχουμε τζαμιά αντί για καμπαναριά, να φοράμε μπούρκα αντί για μίνι φούστες, να πίνουμε γάλα καμήλας αντί για το συνηθισμένο ποτηράκι μας…»

Φωνάζει η Φαλάτσι για τους μετανάστες που χρησιμοποιεί ως «στρατό» και η ιταλική αριστερά: «Ζουν στην καρδιά μιας κοινωνίας που τους φιλοξενεί χωρίς να διερωτάται για τη διαφορετική νοοτροπία τους, χωρίς να τιμωρεί τον σκοταδιστικό φανατισμό τους.

Μια κοινωνία που τους δέχεται χάρη στο ανεκτικό πνεύμα της δημοκρατίας της, στην ανοιχτόμυαλη κι απεριόριστη επιείκειά της, στη χριστιανική συμπόνια της, στις φιλελεύθερες αρχές της και στους πολιτισμένους νόμους της».

Και επικαλείται τη ρήση ενός εκπροσώπου του Ισλάμ, στη διάρκεια διαθρησκευτικής συνόδου στο Βατικανό, το 1999: «Μέσω της δημοκρατίας σας θα σας κυριεύσουμε, μέσω της θρησκείας μας θα σας επιβληθούμε».
Η Φαλάτσι κλείνει με ένα εύλογο ερώτημα, για τον Δούρειο Ίππο της αριστεράς και του Ισλάμ, τους μετανάστες: «αν πράγματι είναι τόσο φτωχοί, όσο ισχυρίζονται οι προστάτες και οι υποστηρικτές τους, τότε ποιος τους δίνει λεφτά για να έρθουν;

Πού βρίσκουν τις πέντε ή δέκα χιλιάδες δολάρια το άτομο για να πληρώσουν το ταξίδι τους; Μήπως, τελικά, τα χρήματα αυτά τα χορηγεί κάποιος Οσάμα Μπιν Λάντεν, με σκοπό να ενισχύσει τους εποικισμούς της Αντίστροφης Σταυροφορίας και να οργανώσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τη Μουσουλμανική τρομοκρατία;»




deltio11.blogspot.com

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ

* Είναι απαίτηση τής “Αυτοκρατορίας” τής Νέας Τάξης, να “στρογγυλέψουμε” εμείς οι Έλληνες την Ιστορία μας
* Και να “μην προκαλούμε τους γείτονες” με αναφορές σε κορυφαία γεγονότα τής Ιστορίας μας
* Καραϊσκάκης, Κολοκοτρώνης, Ανδρούτσος, Διάκος, Παπαφλέσσας, και όλοι οι άλλοι Αγωνιστές και Ήρωες “προκαλούν αλλεργία” στους γείτονες, και πρέπει να....
.

.....τους “κοντύνουμε” στα μάτια τών παιδιών μας

* Τα παιδιά μας
δεν πρέπει να γαλουχούνται με ό, τι παραπέμπει στο Έθνος και στον Πατριωτισμό

* Το “επιβάλλουν” οι κανόνες τής ελεύθερης ( ασύδοτης δηλαδή) δράσης τού Κεφαλαίου, η οποία δεν θέλει ομοιογενείς πληθυσμούς, αλλά πληθυσμιακά “αμαλγάματα”

* Γι’ αυτό και μάς επέβαλαν 2,5 εκατομμύριο μετανάστες, την στιγμή που έχουμε 2,5 εκατομμύριο Έλληνες άνεργους

* Γιατί, το Κεφάλαιο δεν μπορεί να εμποδίζεται από σύνορα και εθνικές ιδιαιτερότητες

* Έτσι λένε οι εκπρόσωποι τής κεφαλαιοκρατικής και Ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας

* Λένε κι άλλα άθλια και αστήρικτα οι νεοταξίτες “προοδευτικοί” και “εκσυγχρονιστές”

* “Το Ελληνικό Έθνος είναι μύθος” και εγκεφαλικό κατασκεύασμα τών τελευταίων 170 ετών

* Και η Οθωμανική Αυτοκρατορία, που είχε υποδουλωμένη την χώρα μας, “ήταν καλή” και δεν καταπίεζε τους Έλληνες

* Ούτε σε σφαγές και σε Γενοκτονία των Ελλήνων τής Μικράς Ασίας επεδόθησαν οι τούρκοι φασίστες-εθνικιστές τού Μουσταφά Κεμάλ, το 1922 ( Μικρασιατική καταστροφή)

* Απλώς, οι Έλληνες “συνωστίζονταν στην παραλία τής Σμύρνης, για να φύγουν για την Ελλάδα”! Λές και πήγαιναν για καλοκαιρινές διακοπές! Αιδώς!

* Αυτά, λέει, συμφωνήθηκαν από το 1999

* Τότε, με τα κατσικοειδή ζεϊμπέκικα τού “Γιώργου” και τα “Bravo Giorgos” τού Τζέμ

* Όλα αυτά, και άλλα άθλια, νεοταξίτικα και ανθελληνικά, τα “πέρασαν” στο Βιβλίο Ιστορίας τής Στ΄ Δημοτικού, που διδάσκονται τα ελληνόπουλα εφέτος. Για “ να μήν στενοχωρήσουμε τους γείτονες”! Όνειδος!

* Συγγραφείς; Μία κυρία, Αν. Καθηγήτρια σε σχολή Δασκάλων στην Θεσσαλονίκη και κάποιοι βοηθοί της.
Έλληνες αυτοί! Και δήθεν “προοδευτικοί”! Δηλαδή, “προοδευτικοί” τού γλυκού νερού και τών “ανανεωτικών” σαλονιών! “Προοδευτικοί” καλφάδες τής Αυτοκρατορίας τής νέας Τάξης και τής Ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας!

* Δηλαδή, ρετάλια τού “εκσυγχρονισμού”, που δίνουν “γήν και ύδωρ” στην νέα Τάξη, για μία θεσούλα!

* Ο Ελληνικός λαός, όμως, είναι παρών. Και αρνείται να αποδεχθεί την εθνική του αποδόμηση, που επιχειρούν οι νεοοθωμανοί επιδοτούμενοι από νεοταξικά κέντρα, “νεωτεριστές ιστορικοί”, με τα νεοταξίτικα ιδεοληπτικά τους απόνερα!

* Φίλε αναγνώστη, να ξέρεις, ότι ο εχθρός δεν χτυπάει πάντα στα πόδια! Πρώτα στο μυαλό σημαδεύει. Στην συνείδηση!

* Τον νού σου, έ! -

από ksipnistere.blogspot.com

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η αποβολή της μαθήτριας, το facebook και τα κουλουβάχατα στα μυαλά μας (των εκπαιδευτικών)

Χτες ήταν πράγματι η ημέρα που γλίτωσα το εγκεφαλικό στο παρά πέντε. Μάλλον τα απανωτά εγκεφαλικά, μιας κι η πίεσή μου είχε χτυπήσει alarm. Ήταν η μέρα που στο σχολείο δίναμε ελέγχους, αλλά η σχιζοφρενική διάσταση της ημέρας άρχισε νωρίς όταν διάβασα με τον αξημέρωτο καφέ για τη μαθήτρια που «μισεί» τη διευθύντρια και αποβλήθηκε από το σχολείο. Με συγχωρείτε, αλλά μόνο εγώ γνωρίζω και αποδέχομαι το γεγονός ότι οι μαθητές μας σιχτιρίζουν κάθε στιγμή? Γιατί όσο «λαοφιλής» και να είσαι, μια ο βαθμός, μια η εξέταση, μια η παρατήρηση που κάποτε θα κάνεις, εεε ... όλα αυτά δε σε κάνουν και τη μασκότ του σχολείου. Δηλαδή, τώρα που αποβλήθηκε η μαθήτρια, κ. Διευθύντρια, αποκαταστάθηκε η λατρεία στο πρόσωπό σας? Έφυγε ο κακός δαίμονας κι όλα θα κυλούν στο σχολείο σας στη μακαριότητα? Γιατί τέτοιες αψυχολόγητες πράξεις και μάλιστα με τη βούλα του συλλόγου διδασκόντων, μόνο αυταρέσκεια Λουδοβίκου μου θυμίζουν. Βάζουμε τα παιδιά, ή καλύτερα, μπαίνουν μόνα τους σε μια ψηφιακή εποχή και μεγαλόστομα τους λέμε πως αυτό είναι το μέλλον. Τι κάνουμε, λοιπόν? Τους διώκουμε για την ελεύθερη έκφρασή prison school.jpg τους? Για να πω τη μαύρη αλήθεια, δε γνωρίζω αν στο facebook οι μαθητές είχαν στολίσει τη διευθύντρια και με διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς, οπότε η αποβολή ίσως έχει και μια αιτιολογία. Και ποιος «κάρφωσε» τη μαθήτρια? Συμμαθητής-ρουφιάνος με λαμπρό μέλλον στην ΕΥΠ? Ή καθηγητής? Γιατί για τη γούνα των δεύτερων, των καθηγητών στο facebook, έχω πολλά να καταμαρτυρήσω ... Έχω κι εγώ facebook ... όπου οι περισσότεροι φίλοι είναι μαθητές ...άντε και κάποιοι πολιτικοί ομοϊδεάτες ... Μου έστειλαν πρόσκληση για ένα γκρουπ που λεγόταν :ΤΟ ..... (όνομα σχολείου) ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Φυσικά και γνώριζα ποιοι το έγραψαν, φυσικά και γνώριζα για ποιους συγκεκριμένους συνάδελφους προοριζόταν. Αυτό που έκανα ήταν την επόμενη μέρα στο σχολείο να το συζητήσω και να το κατεβάσουν από το facebook. Η madame Διευθύντρια τώρα έχει ένα ολόκληρο σχολείο απέναντί της ... Λέω ...μήπως θα ήταν πιο παιδαγωγικό να συζητήσει με τη μαθητριούλα? Να ρωτήσει και να καθοδηγήσει το παιδί στο τι είναι πρέπον? Μήπως να αναρωτηθεί για τις πράξεις και τη διοίκησή της? Μήπως να συγχωρήσει? Αλλά μπαααα ... Τι διευθυντής φυλακών, τι διευθυντής σωφρονιστηρίου, τι διευθυντής σχολείου είναι ένα και το αυτό ... Αυτό είναι το σχολείο που θέλουμε? Αυτό περιμένουμε για τα παιδιά μας? Αυτή είναι η παιδαγωγική κατάρτιση γαμώτο? Εγώ είμαι αυτή που έλεγε ότι ο δάσκαλος δεν μπορεί να αντικατασταθεί ούτε με σύγχρονες τεχνολογίες ούτε με ρομπότ, γιατί σημασία για το μαθητή έχει η προσωπική επαφή και το παράδειγμα ζωής που δίνει ο δάσκαλος ... ΜΕ τέτοια αντιμετώπιση όμως, καλύτερα ρομπότ κι ας χάσω τη δουλειά μου ... Κι αν κάποιοι σπεύσουν να με πουν μαθητομάνα (από το μαθητοπατέρας), σας πληροφορώ ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΘΗΤΟΜΑΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΑΘΗΤΟΚΤΟΝΑ ...


Όσο για τη δεύτερη αιτία του εγκεφαλικού, τη βαθμολογία και τα κριτήριά της, θα επανέλθω ...