Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

CD player, τρακτέρ και σεκιούριτι... Όχι παίζουμε !!!!

Μπορεί αυτή η είδηση να είναι αληθινή; Γράφτηκε και μάλιστα πρωτοσέλιδα σήμερα στο «Έθνος».

Σε εταιρίες security ανέθεσαν οι απεργοί αγρότες την φύλαξη των παρκαρισμένων στις εθνικές οδούς τρακτέρ τους.

Όχι, όχι η είδηση δεν είναι ότι οι αγρότες δεν μπορούν να φυλάξουν μόνοι τους τα τρακτέρ τους και χρειάζονται ιδιωτική ασφάλεια με το ανάλο
γο φυσικά οικονομικό κόστος.

Η είδηση βρίσκεται κάπου αλλού. «Διαπιστώθηκε-γράφει η εφημερίδα-εκτεταμένο πλιάτσικο»

Όμως τι μπορεί να κλέψει κάποιος από ένα τρακτέρ; Τις μπαταρίες, τους καθρέπτες τα καθίσματα;

Κι όμως ...; ...;.

Το πλιάτσικο αφορά cd player και φορητές τηλεοράσεις.

Εκδρομή πήγαν οι άνθρωποι και πήραν μαζί τους cd player και φορητές τηλεοράσεις; Ή άραγε τα έχουν μόνιμα μαζί τους για το tea break όταν πηγαίνουν στα χωράφια;


την είδηση διάβασα στον (ι)σαπέρα... λέω να προτείνω την ίδια λύση για φύλαξη απεργιών από απεργοσπάστες και για καταλήψεις...

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κ. Καρχιμάκη...αυτό είναι Ελλάδα??? Παραλήρημα βλακείας....


«Πρέπει όλοι να αποκτήσουμε μια εθνική, πατριωτική, συνείδηση. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε για έναν καφέ που κάνει τρία ευρώ και να αφήνουμε δύο ευρώ πουρμπουάρ» .....Μιχάλης Καρχιμάκης (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, στον ρ/σ Θέμα 98,9)



Ήμαρτον Κύριε! Κάποιοι έχουν μπερδέψει τον πλάτανο με το γκαζόν. Πράσινο το ένα , πράσινο και το άλλο, σκέφτονται ...;.
Η εθνική και πατριωτική συνείδηση βιάζεται ασυστόλως και κατ` εξακολούθηση .Πρόκειται για ένα βλακώδες, αισχρό και προσβλητικό παραλήρημα, απέναντι στο οποίο το μόνο που ταιριάζει σ' έναν υπεύθυνο λαό και ένα υπεύθυνο κράτος είναι η απόλυτη περιφρόνηση.

Η ιδέα της Πατρίδας και του Έθνους δεν είναι κάτι που συσχετίζεται με το χρήμα. Αυτή η θεώρηση ανήκει μοναχά σ` όσους έχουν για Θεό το Χρήμα ( και την Πατρίδα «άμα λάχει» την πουλάν).

Τελικά καθημερινά αποδεικνύεται περίτρανα ότι η κοινωνία μας δεν ανέδειξε ηγέτες στις τελευταίες εκλογές , αλλά λαϊκούς γυρολόγους.
Αρλεκίνους πολιτικάντηδες που έχουν μπερδέψει την Δημοκρατία με την οχλαγωγία, ευαγγελίζονται την συναίνεση και εννοούν την απραξία, αναφέρονται στον διάλογο και εννοούν το μικροπολιτικό παζάρι.

Μα πάνω απ΄ όλα προσπαθούν ηθελημένα και σχεδιασμένα να ευτελίσουν και να διαστρεβλώσουν αυτό που πραγματικά φοβούνται. Αυτό που τρέμουν ότι θα σταθεί το μέγιστο εμπόδιο στα σχέδια τους. Την Εθνική και Πατριωτική συνείδηση των Ελλήνων!
ΠΗΓΗ

Υ.Γ. Σύμφωνα με τον εθνικό μας λασπολόγο και καλύτερο μαθητή του καθηγητή Λαλιώτη, είναι αντι-πατριωτικό να πληρώνεις ακριβά τον καφέ αλλά είναι πατριωτικό να δίνεις την Ελληνική ιθαγένεια σε ισλαμιστές Αφγανούς, Πακιστανούς, Σουδανούς, Ιρακινούς και Αλβανούς. Σε λίγο θα μας πούν ότι είναι αντιπατριωτικό να τρώμε σπάλα-μπριζόλα στις ταβέρνες στα Καλύβια αλλά είναι πατριωτικό να γεμίσουν οι πόλεις μας με τζαμιά και ιμάμηδες, που θα καλούν με μεγάφωνα τους νεο- Έλληνες στην πρωϊνή τους προσευχή.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ 85% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!

Άλλο να σε βρίζουν "φασιστάκι" απλά γιατί η γνώμη σου δε συμφωνεί με τους θολοκουλοτουριάρηδες κι άλλο να παίρνεις τον τίτλο από χείλη επίσημα. Ίσως για πρώτη φορά αισθάνθηκα τόση περηφάνεια, αφού είδα ότι το 85% των Ελλήνων, η συντριπτική δηλαδή πλειοψηφία, ανήκουμε στους ακροδεξιούς και φασίστες... Να πω δε μου άρεσε? Ψέματα θα πω... Γιατί ΤΟ ΧΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΑΔΕΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ....

η εφημερίδα από το greekalert

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Καρτ ποστάλ από τον Οθωμανικό παράδεισο προς την κ.Δραγώνα !!!


Mιας και αρχίσαμε τις "αφιερώσεις" τις τελευταίες μέρες, δεν θα μπορούσαμε να λησμονήσουμε το δίδυμο Δραγώνα/Ρεπούση το οποίο έχει αναλάβει εργολαβία την τελευταία 5ετία την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων.

Αφιερωμένη λοιπόν στις αρχιέρειες του ιστορικού αναθεωρητισμού η ακόλουθη φωτογραφία του φωτογράφου C.D Morris η οποία ελήφθη μερικές μέρες μετά την μεγάλη καταστροφή της Σμύρνης. Δημοσιεύτηκε 3 χρόνια αργότερα το 1925 , σε άρθρο του National Geographic (Melville Chater) για την ανταλλαγή των πληθυσμών. Η λεζάντα; "Μακάβριο ψάρεμα κατά την καταστροφή της Σμύρνης"

Όχι κυρία Δραγώνα, δεν ψαρεύουν τσιπούρες οι εικονιζόμενοι φεσοφόροι...
Χρησιμοποιώντας χοντρό σύρμα προσπαθούν να ψαρέψουν κάποιο από τα εκατοντάδες πτώματα που εξακολουθούν να επιπλέουν πλησίον της αποβάθρας αρκετές μέρες μετά την φωτιά, ώστε να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο του αλαλάζοντος όχλου..

Όσοι Μικρασιάτες γλίτωσαν από το "Τσικάρ!,Τσικάρ!" ( βγάλε!) των τσετών, σκυλεύονται από τους "ψαράδες" τις προκυμαίας της Σμύρνης. Πραγματικά δύσκολο να βρουν ησυχία οι κοντόφθαλμοι Μικρασιάτες εθνικιστές στο παραδεισένιο Οθωμανικό τοπίο της κυρίας Δραγώνα..

από enkripto