Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤAI

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΝΟΤΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ,ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΔΑ,ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗ ,ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΧΤΕΣ,ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΑΚΡΥ ΔΕΝ ΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.....ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΦΟΡ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤAI ΤΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΝΕΤAI ΣΤΑΧΤΗ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ 300 ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ , ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ...H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Εγώ είμαι ρατσίστρια ή αυτοί είναι εχθροί???


ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΠΛΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΤΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΜΕ ΠΕΠΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ,ΖΟΥΜΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ. ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟ,ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΟΥ 'ΠΟΠΟΛΟΥ' ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΕ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΖΑ,ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ''ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ''.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ...ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΔΕΞΙΑ,Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ''ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ?ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ....ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ Η ΖΟG ''ZIONIST OCCUPATION GOVERNMENT'' ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ,ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΚΟΜΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΠΟΛΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.


συνεχεια εδώ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ H1N1 ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ


Είμαστε απλοί Έλληνες πολίτες που δεν ανήκουμε σε καμία παράταξη ή οργανισμό. Δεν αποσκοπούμε σε κανένα όφελος, κοινωνικό, οικονομικό ή άλλο. Το μόνο που επιζητούμε είναι η κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας απέναντι σε ένα κρίσιμο θέμα για την υγεία του Ελληνικού πληθυσμού - και όχι μόνο.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ Η1Ν1.

Αντιτιθέμενοι στην τρομολαγνεία που έχει καταλάβει τα ελληνικά ΜΜΕ, χρησιμοποιούμε την κοινή λογική για να αντιπαρατάξουμε τα επιχειρήματά μας.

===================================
-----ΠΡΩΤΟΝ-----
Το ποσοστό θνησιμότητας της ασθένειας της γρίπης των χοίρων δε διαφέρει σημαντικά από το αντίστοιχο της κοινής γρίπης.

Θάνατοι από κοινή γρίπη κάθε χρόνο: 250.000 - 500.000 [1.]


Θάνατοι από την πανδημία του 1918 σε ένα χρόνο: 20 - 100 εκατομμύρια [2.][3.][4.]

Συγκριτικά, παρουσιάζουμε τον αριθμό περιστατικών "Νέας Γρίπης" που κατέληξαν σε θάνατο έναντι των ατόμων που ασθένησαν. Μέχρι τις 6 Ιουλίου σημειώνονται 94.512 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 429 θάνατοι. [5.]

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
Με μια απλή διαίρεση έχουμε ένα ποσοστό θνησιμότητας της τάξης του 0.005% όταν αυτό της κοινής γρίπης είναι περίπου 0.05%!!! [1]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!

-----ΔΕΥΤΕΡΟΝ-----
Ακόμα και αν το εμβόλιο ήταν επιβεβλημένο, αρνούμαστε να δεχτούμε εμβόλια τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς. Χωρίς σαφείς ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειές τους, ο εμβολιασμός μπορεί να κριθεί ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ για την υγεία των ατόμων που θα τον υποστούν, ή και των κοντινών τους προσώπων σε ακραίες περιπτώσεις. Λυπηρά γεγονότα του παρελθόντος θα έπρεπε να μας διδάξουν για την επικινδυνότητα ενός εμβολίου που δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς για την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειές του.

=================================

Γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος λοιπόν; Πολύ απλά, σκεφτείτε το συμφέρον των φαρμακευτικών εταιρειών, οι οποίες αναμένεται να συσσωρεύσουν δισεκατομμύρια σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Το ίδιο ισχύει και για τους δημοσιογράφους της τηλεόρασης και του γραπτού Τύπου, των οποίων η τηλεθέαση και οι πωλήσεις φύλλων θα εκτοξευτούν!

=================================

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ Ο ΙΟΣ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΩΦΕΛΟΣ.

[1.]("Influenza : Fact sheet". World Health Organization. March 2003. http://www.who.int/mediacentre/factsheets/2003/fs211/en/. Retrieved on 2009-05-07.)
[2.](Knobler S, Mack A, Mahmoud A, Lemon S, ed. "1: The Story of Influenza". The Threat of Pandemic Influenza: Are We Ready? Workshop Summary (2005). Washington, D.C.: The National Academies Press. pp. 60-61)
[3.](Patterson, KD; Pyle GF (Spring 1991). "The geography and mortality of the 1918 influenza pandemic". Bull Hist Med. 65 (1): 4-21. PMID 2021692)
[4.]("Ten things you need to know about pandemic influenza". World Health Organization. 14 October 2005)
[5.](http://news.pathfinder.gr/health/561750.html)

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

THIS IS PAO !!!!!!!!!!!!!!!

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτά που... δεν είχε κάνει στην Πράγα και με το 3-0 επί της Σπάρτα στο ΟΑΚΑ πήρε την πρόκριση για τη φάση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σαριέγκι (45'), Κατσουράνης (54') και Σαλπιγγίδης (89') τα γκολ του τριφυλλιού. (videos)

Πολλάκις έχει αποδειχθεί στο ποδόσφαιρο ότι τα συστήματα και οι τακτικές πηγαίνουν περίπατο όταν δεν υπηρετούνται από ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να κάνουν τα στοιχειώδη.

Το 4-3-3 το οποίο παρέταξε στο τερέν του ΟΑΚΑ ο Χενκ τεν Κάτε, είχε μεν αγαθές προθέσεις αλλά στην πράξη αποδείχθηκε ανεπαρκές και άκρως προβλέψιμο. Ο λόγος; Ο Μουν δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, ο Καραγκούνης έπαιζε πολύ μακριά από την περιοχή και ο Παναθηναϊκός έμοιαζε απίστευτα αποκομμένος μπροστά.

Στο live που παραθέτουμε δεξιά θα διαβάσετε βέβαια ότι οι πράσινοι δημιούργησαν φάσεις στο πρώτο 20λεπτο. Σωστό, μόνο που αυτές προήλθαν από ατομικές εμπνεύσεις του Σισέ και του Λέτο, το πάθος του Κατσουράνη και τη μαχητικότητα του Σαλπιγγίδη ο οποίος αγωνιζόμενος στο κέντρο της επίθεσης (ο Σισέ στο πλάι) υπέφερε από τους θηριώδεις κεντρικούς αμυντικούς της Σπάρτα.

Οι Τσέχοι, εμφανώς κατώτεροι ποιοτικά, βρήκαν και τα έκαναν. Εκμεταλλεύτηκαν την ανικανότητα του Μουν στο μαρκάρισμα, γέμισαν τους χώρους μεταξύ της μεσαίας γραμμής και της μεγάλης περιοχής του Γκαλίνοβιτς και απείλησαν. Μάλιστα, απείλησαν. Οταν δε η μπάλα έφυγε με δύναμη από τα πόδια του πολύπειρου Μπέργκερ στο 25', πολλές χιλιάδες καρδιές στο ΟΑΚΑ πήγαν στην κούλουρη. Η μπάλα ευτυχώς έφυγε άουτ.

Μετά το 30',΄όταν ο τεν Κάτε άρχισε να ανακατεύει λίγο την τράπουλα, (πέρασε τον Σαλπιγγίδη στα πλάγια, έφερε λίγο πιο μπροστά τον Καραγκούνη), η εικόνα του Παναθηναϊκού θύμισε εικόνα σοβαρής, μεγάλης ομάδας. Εγιναν καλύτερες πλαγιοκοπήσεις, ο Σισέ βρήκε χώρο να κινηθεί και επιτέλους βγήκαν φάσεις μέσα από προσπάθεια ομαδική. Το 1-0 του 45' βέβαια (με κεφαλιά του Σαριέγκι) προήλθε από στημένο, απόρροια όμως συνεχούς πίεσης και έντονης επιθετικής δραστηριότητας.

Το γκολ ήταν πραγματικό βάλσαμο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού και μαχαιριά στην καρδιά για τους αντιπάλους του. Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών της επανάληψης, όταν οι πράσινοι με πιο καθαρό μυαλό και τονωμένη αυτοπεποίθηση έπαιξαν πιο λογικά και άπλωσαν το παιχνίδι τους σε όλο το πλάτος του αγωνιστικού χώρου.

Χρειάστηκαν δε μόλις μία ξυραφένια μπαλιά του Γιώργου Καραγκούνη για να δημιουργήσουν σκορ πρόκρισης. Η πάσα του "Κάρα" έκοψε στα δύο την άμυνα της Σπάρτα, ο Σαλπιγγίδης σέρβιρε στον Κατσουράνη και ο Ελληνας μέσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο 54'. Τόσο απλό, όσο ακούγεται.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήρε το χαρακτήρα που θα έπρεπε να έχει αυτή η σειρά αγώνων από το πρώτο λεπτό της. Το χαρακτήρα δηλαδή ενός τυπικού, Αυγουστιάτικου, ευρωπαϊκού αγώνα που οι πράσινοι καθάριζαν με επαγγελματισμό. Ο τεν Κάτε θωράκισε το κέντρο του με τον Σιμάο, βρήκε ένα φρέσκο χαφ στο πρόσωπο του Γκάμπριελ αλλά για να τα λέμε όλα έμεινε στεγνός πέφτοντας σε θάλασσα στη φάση του 88'. Σαν απομηχανής θεός, ο Μουν έβαλε το κεφάλι του και έδιωξε το πλασέ του Καλούντα που λίγο έλειψε να επιβάλει το νόμο της σιωπής στο ΟΑΚΑ.

Το τρίτο γκολ του Σαλπιγγίδη έβαλε το κερασάκι σε δύο τούρτες. Στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση αλλά και στην έξοχη, προσωπική εμφάνιση του Μακεδόνα φορ. Αν έμπαινε γκολ και η απόκρουσή του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων θα μιλούσαμε για την τέλεια εμφάνιση.

Το κλειδί του αγώνα

Δύο, για την ακρίβεια, ήταν τα κλειδιά του αγώνα. Το πρώτο ήταν το γκολ του Σαριέγκι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου που άλλαξε εντελώς τόσο τα δεδομένα του αγώνα, όσο και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Το άλλο, η φάση του 88' όταν οι Τσέχοι απώλεσαν καταπληκτική ευκαιρία για να μειώσουν και να πάρουν αυτοί την πρόκριση.

O ΜVP

Τον τίτλο τον απέδωσε ο κόσμος αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης αλλά και πιο πριν. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Δημιούργησε, μάρκαρε, έτρεξε, ίδρωσε, σκόραρε. Παράδειγμα προς μίμηση και η διάθεσή του αλλά και η αποτελεσματικότητά του.

Ο αδύναμος κρίκος

Nα διαγραφεί επειγόντως από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Παναθηναϊκού η εμφάνιση στο πρώτο μισάωρο. Η νίκη και η πρόκριση δεν μπορούν να διαγράψουν τα κακώς κείμενα, ούτε φυσικά τα χτυπητά κενά στο ρόστερ. Το αποτέλεσμα πάντως θα χαρίσει στους πράσινους την απαραίτητη ηρεμία για να δουλέψουν

ΆΡΘΡΟ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΌ ΤΟ WWW.CONTRA.GR.

Το ΛΕΞΙΚΟ της Νεοταξικής Διεθνιστικής Αριστεράς & Διεθνούς Σοσιαλιστικής...!!!


Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει γιά τη νέα έκδοση της "Αντιεθνικιστικής-Αντιμιλιταριστικής Κίνησης Πήλιος Γούσης", σε συνεργασία με τον "Ιό" της Ελευθεροτυπίας, τη νεολαία Συνασπισμού, το Indy.gr, τους Οικολόγους-Πράσινους και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις (μπλιαχ!). Πρόκειται γιά το Νέο, πλήρως ενημερωμένο, ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, και Σοσιαλιστικής Διεθνούς, των εκδόσεων "Εφιάλτης" (Τσαμαδού 13, Εξάρχεια) :

ΦΑΣΙΣΤΑΣ: ουσ. "ο φασίστας, η φασίστρια, το φασιστάκι ή φασιστόπουλο".
1. Όποιος υποστηρίζει τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα σε Μακεδονία, Θράκη, Κύπρο, Αιγαίο, 2. Αυτός που δεν χωνεύει τους κουκουλοφόρους και όσους καίνε και σπάνε τις περιουσίες άλλων, 3. Όποιος κάνει αναφορά σε Ορθοδοξία ή Αρχαία Ελλάδα χωρίς να τις κατακρίνει, 4. Αυτός που δεν στηρίζει φανατικά το Athens Gay Pride, τις αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις και τις συνάξεις των αναρχικών ομάδων, 5. Αυτός που διαφωνεί με όσα λένε και γράφουν τα προοδευτικά blogs, ο "Ιός", ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ο ANemos, το Jungle-Report, το Indymedia κ.α., 6. Όποιος υψώνει με θαυμασμό και αγάπη την ελληνική σημαία, 7. Όποιος αποκαλεί εαυτόν "πατριώτη", 8. Όποιος πιστεύει ότι το "Indymedia" δεν πρέπει να βρίσκεται υπό τη σκέπη του πανεπιστημιακού Ασύλου.


ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ: ουσ. "ο ρατσιστής, η ρατσίστρια, το ρατσιστάκι ή ρατσιστόπουλο".
Αυτός που δεν πιστεύει στην χωρίς όρια Πολυπολιτισμικότητα των κοινωνιών, 2. Όποιος θεωρεί ότι η λαθρομετανάστευση πρέπει να ελέγχεται από το κράτος, 3. Αυτός που ισχυρίζεται ότι κινδυνεύει μετά τις 11 το βράδυ στις περιοχές Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, Ομόνοιας, οδού Αθηνάς και στα πέριξ του Βαρδάρη, 4. Όποιος πιστεύει ότι μιά χώρα 10 εκατομμυρίων δε μπορεί να χωρέσει 15 εκατομμύρια απελπισμένους και πεινασμένους ασιάτες ή αφρικανούς, 5. Όποιος θεωρεί ότι οι Μακεδόνες (Makedonski) του Γκρούεφσκι είναι σλαβικής καταγωγής και ουδεμία σχέση έχουν με τον πολιτισμό της αρχαίας Μακεδονίας, 6. Όποιος πιστεύει ότι αυτά που γράφουν ο Π.Χατζηστεφάνου, ο Γ.Βαλλιανάτος και οι λοιποί "φιλόσοφοι" είναι ελλεινές ηλιθιότητες.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ: ουσ. "ο εθνικιστής, η εθνικίστρια, το εθνικιστόπουλο".
1. Αυτός που λέει ότι στην Κύπρο υπάρχει τουρκική στρατιωτική κατοχή, 2. Αυτός που πιστεύει ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι ελληνικό και όχι σλαβικό, 3. Όποιος πιστεύει ότι η σφαγή της Σμύρνης το '22 δεν ήταν "συνωστισμός" αλλά βάρβαρη καταστροφή, 4. Αυτός που θεωρεί ότι η Αλβανία πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, 5. Όποιος δε δηλώνει ψηφοφόρος-υποστηρικτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή κάποιου άλλου κόμματος της Νεοταξικής διεθνιστικής Αριστεράς, 6. Αυτός που αναφέρεται θετικά στις ελληνικές εθνικές επετείους (25η Μαρτίου, 28η Οκτωβρίου) και δε ζητά την κατάργηση τους, 7. Όποιος είναι σκεπτικός γιά την ελληνοτουρκική "φιλία" με το κατεστημένο της Άγκυρας.

Σημείωσις: Κατά την έλλειψη επιχειρημάτων όταν ερχόμαστε σε ιδεολογικο-πολιτική αντιπαράθεση με την "άλλη πλευρά", προσπαθούμε να βάζουμε σε κάθε πρόταση μας, τις τρείς αυτές λέξεις. π.χ. "Είσαι φασίστας!", "Τι ρατσιστικά είναι αυτά που λες;", "Κωλοεθνικιστή!". Έτσι μπορούμε να βγαίνουμε εύκολα από τη δύσκολη θέση χωρίς να χρειάζεται να ιδρώσουμε.

Να χαιρόμαστε τον πολιτισμό τους.......


http://dikamaspaidia.blogspot.com/

Γκρίζα η Ρω, αμφίβολο το Καστελλόριζο, ροζ η Τήλος.... να πιάσουμε μια σβήστρα καλύτερα???

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΗΡΕ ΠΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΚΑΙ... ΕΒΓΑΛΕ ΘΕΜΑ
Ανύπαρκτο θ
εωρεί η ελληνική κυβέρνηση το θέμα με τη νήσο Ρω, την οποία τουρκικό κανάλι παρουσιάζει ως «ουδέτερη»!

Οπως μεταδίδει ο ΑΡΗΣ ΑΜΠΑΤΖΗΣ από την ΑΓΚΥΡΑ, ο τηλεοπτικός σταθμός «Kanal D» προέβαλε ρεπορτάζ συνοδευόμενο από εικόνες της νήσου Ρω, στο οποίο υπογραμμίζει ότι «η Ελλά
δα, με ένα νέο τετελεσμένο, οικειοποιήθηκε μια νησίδα που δεν ανήκει σε κανέναν».

Στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι, την περασμένη εβδομάδα, ελληνική
εβδομαδιαία εφημερίδα είχε γράψει για 1.000 Ελληνες κομάντος που προωθήθηκαν σε νησίδες της Δωδεκανήσου και υπογραμμίστηκε ότι το ελληνικό Γενικό Επιτελείο διέψευσε την πληροφορία.

«Στη μύτη μας»

«Οι εικόνες που μεταδίδουμε διαψεύδουν το ελληνικό επιτελείο», ανέφερε το κανάλι, καθώς επεξηγούσε ότι οι εικόνες δείχνουν τη Ρω και «ένα στρατιωτικό φυλάκιο, μία ελληνική σημαία, Ελληνες στρατιώτες και κτίρια που έχουν κατασκευαστεί γι' αυτούς».


«Πρόκειται για νησίδα μέσα στη μύτη της Τουρκίας», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ και προβλήθηκε ο ισχυρισμός ότι «με βάση τη συμφωνία του 1947, η νησίδα δεν ανήκει σε κανέναν». Δηλαδή, μεταξύ των «απροσδιορίστου κυριότητας» νησίδων ενέταξε το ρεπορτάζ και τη Ρω, σύμφωνα με τον όρο με τον οποίο η Αγκυρα έχει οικοδομήσει την έννοια των γκρίζων ζωνών μετά την κρίση στα Ιμια. Το κανάλι υποστήριξε ότι «η νησίδα δεν είναι έ
δαφος ούτε της Τουρκίας ούτε της Ελλάδας και ήδη απαγορεύεται ο εποικισμός της. Ωστόσο οι Ελληνες στρατιώτες έχουν εγκατασταθεί εκεί».

Το «Kanal D» ανήκει στον όμιλο του Αϊντίν Ντογάν, ο οποίος ελέγχει εφημερίδες όπως η «Χουριέτ», η «Μιλιέτ», η «Ραντικάλ» και κανάλια όπως το «Kan
al D», το CNN Turk και το «Star TV». Η είδηση μεταδόθηκε ως αποκλειστική από το κανάλι.

Υπενθυμίζεται ότι μοναδικός κάτοικος της νησίδας ήταν η Δέσποινα Αχλαδιώτη, γνωστή ως η «κυρά της Ρω», η οποία απεβίωσε το 1982.


«Ανύπαρκτο»

Στην Αθήνα, πάντως, η κυβέρνηση και το υπουργείο Εξωτερικών δεν έκαναν καμία δήλωση για το όλο ζήτημα. Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, το θέμα είναι ανύπαρκτο αφού η νήσος Ρω, με βάση τις υπάρχουσες διεθνείς συμβάσεις, ανήκει ξεκάθαρα στην ελληνική επικράτεια και δεν υπάρχει ίχνος βασιμότητας στα περί γκρίζας ζώνης, την οπο
ία επικαλούνται Τούρκοι δημοσιογράφοι. «Το φυλάκιο βρίσκεται στο νησί εδώ και πολλά χρόνια», πρόσθεταν.


*Στο μεταξύ, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων του Καστελόριζου, τουρκικές ακταιωροί τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται ξαφνικά στα ελληνικά χωρικά ύδατα και περιπλέουν το Καστελόριζο και τις νησίδες Ρω και Στρογγυλή. «Είναι προκλητικοί, δεν ξέρουμε ώς πότε θα κρατούμε την ψυχραιμία μας», έλεγαν ψαράδες του Καστελόριζου, που ήρθαν αντιμέτωποι με τα τουρκικά πλοία.

*http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=69794